• Register
Home  //  In Memoriam  //  01 - Prima sală Ion Sălișteanu, Pitești - donatie 27 lucrări - 16 septembrie 2011

IN MEMORIAM


PICTOR ROMÂN
(1929-2011)
Sectiune ce conține manifestari IN MEMORIAM și anume toate expozițiile, donațiile, materialele fotografiate, filmate sau scrise apărute după dispariţia maestrului Ion Sălișteanu la data de 25 mai 2011.

Pe 16 sept. 2011 a fost vernisată la Galeria de Artă din Pitesti (oraşul natal) prima sală Ion Sălişteanu cu expunere permanentă din ţară, constând din donaţia a 27 de lucrări de pictură şi grafică, precum şi a numerose obiecte personale ce au aparţinut pictorului.  Prezenţa permanentă a lui Ion Sălişteanu în marile muzee ale ţării prin donaţii şi expoziţii  itinerante este cea mai fierbinte dorinţă a familiei sale şi, fără îndoială, şi a sa.

Imagini de la eveniment

In Memoriam

Site Web creat IN MEMORIAM artistului Ion Sălișteanu. Site-ul este creat de familia artistului. Încercăm să adunăm materiale (texte, articole, monografii, fotografii, lucrari, materiale video) cu privire la cariera de peste 65 de ani a MAESTRULUI. Site-ul va fi unul "viu" în care vom adăuga în permanența informație necesara pentru memoria artistului. În cazul în care ne puteți ajuta cu orice gen de informație menționată mai sus nu ezitați sa ne contactați. De asemenea intenționăm să purcedem la realizarea unei secțiuni de "mărturii" ale persoanelor care l-au cunoscut pe maestrul Sălișteanu. 

Copyright

© Toate materialele existente în acest site sunt proprietatea familiei maestrului Sălișteanu și nu pot fi copiate decât cu acordul scris al unui membru al familiei.