• Register
Home  //  In Memoriam  //  04- A treia sala "Ion Salisteanu", Caransebes - donatie 24 lucrari - 8 decembrie 2011

IN MEMORIAM


PICTOR ROMÂN
(1929-2011)
Sectiune ce conține manifestari IN MEMORIAM și anume toate expozițiile, donațiile, materialele fotografiate, filmate sau scrise apărute după dispariţia maestrului Ion Sălișteanu la data de 25 mai 2011.

Presa locala despre eveniment

1. Un număr de 24 de tablouri semnate de pictorul Ion Sălişteanu au fost prezentate publicului astăzi în cadrul unui vernisaj la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş. Tablourile au fost donate instituţiei culturale de soţia pictorului Ion Sălişteanu, artistul nemaifiind printre noi. Directorul instituţiei Adrian Ardeţ ne-a declarat că sala care găzduieşte expoziţia va purta numele pictorul Ion Sălişteanu.
Născut pe 6 octombrie 1929, la ... citeste mai mult

2. Anunt in ziarul on-line Argument.

3. alte anunturii

4. caon.ro.

Galerie cu fotografii de la eveniment

In Memoriam

Site Web creat IN MEMORIAM artistului Ion Sălișteanu. Site-ul este creat de familia artistului. Încercăm să adunăm materiale (texte, articole, monografii, fotografii, lucrari, materiale video) cu privire la cariera de peste 65 de ani a MAESTRULUI. Site-ul va fi unul "viu" în care vom adăuga în permanența informație necesara pentru memoria artistului. În cazul în care ne puteți ajuta cu orice gen de informație menționată mai sus nu ezitați sa ne contactați. De asemenea intenționăm să purcedem la realizarea unei secțiuni de "mărturii" ale persoanelor care l-au cunoscut pe maestrul Sălișteanu. 

Copyright

© Toate materialele existente în acest site sunt proprietatea familiei maestrului Sălișteanu și nu pot fi copiate decât cu acordul scris al unui membru al familiei.