• Register
Home  //  In Memoriam  //  06 - Expozitie "Ion Salisteanu", Pitesti - 24 lucrari - 7 februarie 2012

IN MEMORIAM


PICTOR ROMÂN
(1929-2011)
Sectiune ce conține manifestari IN MEMORIAM și anume toate expozițiile, donațiile, materialele fotografiate, filmate sau scrise apărute după dispariţia maestrului Ion Sălișteanu la data de 25 mai 2011.

7 febr. 2012 Vernisajul expoziţiei ION SĂLIŞTEANU la Muzeul Judeţean din Piteşti (23 lucrări)

Ecouri in presa locala:

Muzeul Jude­ţean Argeş a ver­nisat, ieri, la Galeria de Artă Naivă, o expozi­ţie de pictură aparţinînd regretatului pictor ori­gi­nar din Piteşti Ion Săliş­teanu, care a murit anul trecut. Expoziţia cuprin­de ... citeste mai mult

 

In Memoriam

Site Web creat IN MEMORIAM artistului Ion Sălișteanu. Site-ul este creat de familia artistului. Încercăm să adunăm materiale (texte, articole, monografii, fotografii, lucrari, materiale video) cu privire la cariera de peste 65 de ani a MAESTRULUI. Site-ul va fi unul "viu" în care vom adăuga în permanența informație necesara pentru memoria artistului. În cazul în care ne puteți ajuta cu orice gen de informație menționată mai sus nu ezitați sa ne contactați. De asemenea intenționăm să purcedem la realizarea unei secțiuni de "mărturii" ale persoanelor care l-au cunoscut pe maestrul Sălișteanu. 

Copyright

© Toate materialele existente în acest site sunt proprietatea familiei maestrului Sălișteanu și nu pot fi copiate decât cu acordul scris al unui membru al familiei.