• Register
Home  //  In Memoriam  //  08 - Expozitie Casa de Cultura, Curtea de Arges - 11 aprilie 2012

IN MEMORIAM


PICTOR ROMÂN
(1929-2011)
Sectiune ce conține manifestari IN MEMORIAM și anume toate expozițiile, donațiile, materialele fotografiate, filmate sau scrise apărute după dispariţia maestrului Ion Sălișteanu la data de 25 mai 2011.

11 aprilie 2012 Vernisajul expoziţiei ION SĂLIŞTEANU la Casa de Cultură din CURTEA –DE- ARGES (23 lucrări)

Ecouri in presa locala:

Miercuri, 11 aprilie, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeş se va desfăşura întâlnirea din această lună a Clubului Iubitorilor de Cultură. Reuniunea culturală va debuta cu vernisajul expoziţiei de pictură realizată de artistul plastic Ion Sălişteanu, care va fi prezentată de Ioana Sălişteanu, fiica pictorului. ... citeste mai mult 


"In Saptamana Mare, avem evenimente cu adevarat mari!", a declarat acad. Gheorghe Paun in deschiderea intalnirii CIC de miercuri dupa-amiaza, de la Centrul de Cultura si Arte "George Topirceanu". 

Iubitorii de cultura s-au adunat in Sala Orfeu
... citeste mai mult 


Ecouri in Revista Curtea de Arges.

Galerie foto

 

 

In Memoriam

Site Web creat IN MEMORIAM artistului Ion Sălișteanu. Site-ul este creat de familia artistului. Încercăm să adunăm materiale (texte, articole, monografii, fotografii, lucrari, materiale video) cu privire la cariera de peste 65 de ani a MAESTRULUI. Site-ul va fi unul "viu" în care vom adăuga în permanența informație necesara pentru memoria artistului. În cazul în care ne puteți ajuta cu orice gen de informație menționată mai sus nu ezitați sa ne contactați. De asemenea intenționăm să purcedem la realizarea unei secțiuni de "mărturii" ale persoanelor care l-au cunoscut pe maestrul Sălișteanu. 

Copyright

© Toate materialele existente în acest site sunt proprietatea familiei maestrului Sălișteanu și nu pot fi copiate decât cu acordul scris al unui membru al familiei.